Worldeye

AFAS implementatie van financiële, salaris en HR administratie

De klant

Worldeye Nederland is onderdeel van Dünyagöz Hospital Group uit Turkije en is in Nederland een startende zorginstelling, gespecialiseerd in de oogzorg. De Medische Directeur is Prof. Dr. Ioannis Pallikaris en als uitvinder van de Lasık oogchirurgiemethode maakt hij het mogelijk dat het ziekenhuis de beste oogzorg ter wereld levert.

De situatie

Startende instellingen hebben het nu zwaar. Het contracteren met zorgverzekeraars is lastig dan wel onmogelijk en de markt zit al redelijk vol met zorgaanbieders als ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en klinieken. Vooral in Amsterdam waar Worldeye gevestigd is, is het dringen geblazen.

Ondanks de overvolle zorgmarkt wil Worldeye vooral het onderscheid maken op het gebied van kwaliteit. Cure4 kan niet specifiek bijdragen aan de zorgkwaliteit van Worldeye, maar ons doel is om de backoffice van Worldeye zo efficiënt mogelijk in te richten en het minimaliseren van de overhead.

Hun wens

Worldeye wil graag een nieuwe en succesvolle zorginstelling in Nederland opstarten. Daarbij hoort een efficiënte backoffice en administratie. Om dit te bewerkstelligen heeft Worldeye gekozen voor AFAS Software. Hun wens is om in AFAS de boekhouding en salarisadministratie zo efficiënt mogelijk en conform de Nederlandse wet- en regelgeving ingericht te krijgen.

Wat we hebben gedaan

Om dit te bereiken zijn wij bij Worldeye een implementatietraject gestart waarbij de financiële-, salaris- en HR administratie zo optimaal mogelijk wordt ingericht. Worldeye heeft hierbij voor een zorgapplicatie gekozen, waarin de facturatie plaatsvindt. Deze hebben wij gekoppeld aan AFAS met de omzetverantwoording. Onze inrichting van deze koppeling zorgt voor een mooie aansluiting tussen het primaire proces en de backoffice bij Worldeye.

Wat we hebben bereikt 

Het resultaat is een succesvolle implementatie van het totaalpakket van AFAS: financiële, salaris en HR administratie met in de toekomst ook CRM. Hiermee hebben we de basis gelegd dat Worldeye aan de voorkant de juiste zorg kan leveren.

“Cure4 heeft niet alleen ongelofelijke expertise van AFAS en de zorg, maar ook met hun flexibiliteit en strakke inventarisatie hebben ze vlot de basis gelegd voor onze backoffice/administratie, zodat wij ons écht kunnen richten op de kwaliteit van goede (oog) zorg.”

Worldeye

De toekomst van AFAS in de zorg

AFAS wil met hun software ervoor zorgen dat medewerkers in zorgorganisaties zelfredzamer worden. In de vorm van ESS (employee self service) krijgen medewerkers steeds meer inzicht in hun eigen workflows en kunnen bijvoorbeeld ziekmeldingen, verlofaanvragen en declaraties decentraal en door de medewerker zelf worden geregeld.

AFAS heeft hiervoor diverse templates voor de zorg ontwikkeld. In combinatie met de expertise en ervaring van Cure4 in het zorgdomein, kunnen wij deze templates nog specifieker en meer op-maat maken voor de zorginstelling.

Cure4 is de AFAS partner in de zorg

Als vaste partner van AFAS verzorgen wij de implementatie en de inrichting voor zorginstellingen tot 300 medewerkers. Onze kennis en ervaringen zijn zeer omvangrijk over zorginstellingen, waardoor we onze best practices hierop hebben ingericht.

In de afgelopen jaren heeft Cure4 zich ontwikkeld van mutatieverwerker en administrateur naar een procesmanager. Aangezien de processen in zorginstellingen alsmaar complexer worden dient de applicatie goed ingericht en onderhouden worden voor een optimale werking. De verwachting is dan ook dat we ons verder door zullen ontwikkelen naar de rol van systeembeheerder.

Echter, ligt er nog genoeg uitdaging voor de zorg om processen nog meer te optimaliseren voordat er standaardisatie plaatsvindt.

©2018 Cure4 |

Over Cure4 | Werken bij Cure4 | Privacy Statement | Disclaimer
Contact