AFAS Expert voor de zorg

Wij zijn dé business partner van AFAS voor instellingen en organisaties werkzaam binnen de zorgsector!

Onze business consultants onderscheiden zich door hun sterke combinatie van zorgexpertise en kennis van AFAS software. Naast de inzet als AFAS implementatie en optimalisatie expert, kunnen wij ook op diverse andere thema’s van dienst zijn. Denk aan applicatiebeheer, het bouwen van specifieke koppelingen en templates en het realiseren van intranetomgevingen.

Bedrijfskundig en financieel specialist

Hét organisatieadvieskantoor voor de zorg

Cure4 is naast een AFAS expert tevens gespecialiseerd in bedrijfskundige vraagstukken in de zorg. De zorgmarkt is onderhevig aan diverse wijzigingen in wet- en regelgeving omtrent thema’s als zorgadministratie, financiële administratie en juridische zaken. Daarnaast hebben zorginstellingen de uitdaging om de ideale kostenbeheersing en productiviteitsverhoging te realiseren. Deze uitdagingen nemen we dan ook graag aan. Door bedrijfsprocessen van instellingen te optimaliseren, hen te voorzien van deskundig advies en door professionele ondersteuning en nazorg te bieden, realiseren we een gezonde en efficiënte bedrijfsvoering voor onze opdrachgevers.

Hét administratiekantoor voor de zorg

Cure4 is tevens specialist in financiële dienstverlening voor de gezondheidszorg. Onze financiële professionals ondersteunen de afdeling planning & control van zorginstellingen en verbeteren de financiële- en zorgadministratie met onze interim-diensten, outsourcing en consultancy. Cure4 is actief binnen alle deelsectoren van de gezondheidszorg: de ziekenhuiszorg, thuiszorg, jeugdzorg, verpleging en verzorging, GGZ, sociaal domein, gehandicaptenzorg en revalidatie.

Business Lines

Cure4 bestaat uit vijf verschillende expertise-units, genaamd Business Lines. De Business Lines werken onderling nauw samen, maar natuurlijk wordt ook binnen de Business Lines samengewerkt.

Elke Business Line kent een team van experts en bedient specifieke doelgroepen. Onder leiding van de Business Line manager zijn de teams continu bezig met het (door)ontwikkelen van hun dienstverlening.

Bekijk onze Business Lines


Overzicht Business Lines

Onze kernwaarden

 • Dynamisch. Wij anticiperen continu op de veranderingen in de zorgmarkt.
 • Deskundig. Wij zijn een sterke kennisorganisatie met een professioneel team.
 • Pragmatisch. Wij weten waar de prioriteiten liggen en gaan meteen aan de slag.
 • Inventief. Wij komen gevraagd en ongevraagd met verbeteringen!
 • Gedreven en vol passie. Wij zijn gedreven in het bereiken van de doelen van onze opdrachtgevers.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/modules/joboffer/joboffer.php on line 145

Kennisorganisatie

We willen voorop blijven lopen in de markt, onze expert-rol behouden en blijven innoveren. Dat begint met het delen van kennis en expertise. 

 • We delen graag onze kennis met onze opdrachtgevers. Dit doen we onder andere in de vorm van Cure4Labs. In één middag gaan al onze consultants aan de slag met een klantvraag. In samenwerking met de klant komen we aan de hand van diverse brainstorm methodes tot een voorstel, advies of aanbeveling;
 • Daarnaast organiseren wij regelmatig kennisbijeenkomsten, klantdagen en workshops voor ons netwerk en opdrachtgevers.

Wilt u op de hoogte blijven van onze kennissessies en andere events? Abonneer dan op onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Financials in de Zorg!

Contactgegevens

Cure4 is centraal in Utrecht gevestigd in ons nieuwe pand aan het Amsterdam-Rijnkanaal. We zitten in het pand samen met ons zustermaatschappij ShopWorks. Samen met onze zustermaatschappijen (Medicore, ShopWorks en Valtech) maakt Cure4 onderdeel uit van de Netwerk Groep.

Contact

Bezoekadres

 • Nijverheidsweg 16
 • 3534 AM Utrecht

Postadres

 • Postbus 240
 • 3500 AE Utrecht

Bedrijfsgegevens

 • KvK :   30220847
 • BTW :  NL8173.77.943.B01
 • IBAN : NL21 ABNA 0532102800

Vragen?

Heeft u vragen over Cure4? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact