Grootste impact met AFAS in de zorg

AFAS Solutions

De implementatie van AFAS in een zorgorganisatie kan een behoorlijke impact hebben op de bedrijfsprocessen en de medewerkers. Van inkoop en relatiebeheer tot aan HRM en zelfs de zorgadministratie; het is onvermijdelijk dat jouw zorgorganisatie te maken krijgt met veranderende processen en procedures. Dat geldt ook voor bedrijfsprocessen die wellicht nog niet voldoende toekomstgericht zijn georganiseerd en daardoor kwetsbaar zijn voor onvermijdbare ontwikkelingen. Zo kan je denken aan wijzigingen in wet- en regelgeving, verhoogde administratieve lasten en krapte op de arbeidsmarkt in de zorg. Daardoor groeit in hoog tempo de behoefte naar nieuwe en slimme zorgspecifieke functionaliteiten in de software van AFAS.

Cure4 ziet het implementeren van AFAS als de uitgelezen kans om de interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren. Als erkend AFAS-partner én optimalisatiespecialist van bedrijfsprocessen in de zorg, biedt Cure4 deskundige adviezen en begeleiding bij de implementatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van AFAS in jouw zorgorganisatie.

Waarom Cure4 als partner?

 • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
 • Specialist in outsourcing en shared services
 • Deskundige AFAS-specialisten

Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij:

 • Implementatie en optimalisatie van AFAS-modules; van Financieel tot aan HRM & Payroll;
 • Implementatie en optimalisatie van Content Management; inrichting van InSite en OutSite;
 • Ontwikkelen en inrichten van op maat gemaakte koppelingen en workflows;
 • AFAS-applicatieservice door team van experts op afstand;
 • Advies en begeleiding bij professionalisering van de financiële-, HR-, en salarisadministratie.
Contact opnemen

De rol van HRM is steeds meer aan het verschuiven. De afdeling treedt nu veel meer op als sparringpartner rondom thema’s zoals arbeidsmarktkrapte en vitaliteit. Het automatiseren en digitaliseren van administratieve taken en werkzaamheden is nodig zodat er meer ruimte voor HRM ontstaat om effectief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van visie en beleid. Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij de implementatie van AFAS HRM & Payroll.

Meer informatie

Onze dienstverlening

AFAS Implementatie consultancy

Implementatie van AFAS in de zorg vergt deskundige kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving. Als ervaren specialist van bedrijfsprocessen in de zorg, zijn wij dé AFAS partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te realiseren.

AFAS Optimalisatie consultancy

Meer grip krijgen op rendement en integraal inzicht in de overall prestaties en efficiency in jouw organisatie? Onze AFAS-consultants zijn experts in het ontwikkelen en inrichten van slimme workflows, overzichtelijke dashboards en zorgspecifieke koppelingen.

AFAS Interim & Detachering

Ervaar je een tijdelijk gebrek aan AFAS-expertise door toedoen van capaciteitsproblemen of uitval van personeel? Wij bieden tijdelijke inzet van AFAS-professionals die gespecialiseerd zijn in onder andere HRM, salarisadministratie, financiële administratie en projectadministratie.

Zorgspecial AFAS Applicatiebeheer

Alles wat jij moet weten voor de ideale inrichting van je AFAS applicatie!

Elke zorgorganisatie streeft naar een gestroomlijnd en geoptimaliseerd applicatielandschap. Applicatiebeheer heeft hierin een cruciale rol en de uitdaging om een succesvol applicatielandschap in de organisatie te realiseren. Wij helpen je met het bieden van een structurele oplossing in de vorm van AFAS applicatiebeheer en innovatieve optimalisatiemogelijkheden.

De zorgspecial bevat onder meer de volgende onderwerpen:

 • De ideale inrichting van AFAS-software
 • De vormen van applicatiebeheer
 • Klantenportaal
Download

Recente publicaties

Blog Privacy | De tussenbalans; een half jaartje AVG

03 December 2018

Op 25 november 2018 was het alweer een half jaar geleden dat de AVG van kracht is geworden. Hoe ver …

Blog Privacy | AP biedt 10-stappenplan voor AVG

01 May 2017

Op 13 april jl. heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) een 10-stappenplan gepubliceerd aan de han…

Tips Privacy | Hoe laat ik mijn organisatie privacy ademen?

03 April 2017

Bescherming van de privacy van patiënten, hoe zorg je daar nou voor? Wet- en regelgeving geeft een …

Opdrachtgevers

Samen beter

Cure4 staat zij aan zij met de zorg en bedankt alle zorgprofessionals voor hun enorme inzet in de strijd tegen het Coronavirus.

Benieuwd wat de impact van het coronavirus is op de bedrijfsvoering in jouw organisaties? Bezoek onze helpdesk Gezonde Zorg voor meer informatie.

Helpdesk Gezonde Zorg

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact