AFAS Optimalisatie

Specifieke koppelingen, overzichten en workflows

Van GGZ en Jeugdzorg tot Langdurige zorg en Ziekenhuiszorg; aan de hand van onze optimalisatiemogelijkheden haalt u het beste uit uw AFAS! Wij optimaliseren uw huidige AFAS naar een pakket met innovatieve functionaliteiten die voor uw zorginstelling onmisbaar zijn.


Voor integraal inzicht in uw prestaties

Wilt u integraal inzicht in de prestaties van uw organisatie en meer grip krijgen op uw rendement, transparantie en efficiency? Onze consultants zijn experts in het ontwikkelen en inrichten van diverse zorgspecifieke koppelingen, overzichten en workflows.

Koppelingen

Innovatieve koppelingen voor meer inzicht en grip.

Lees meer

Overzichten

Overzichten specifiek ingericht voor elk zorgsegment.

Lees meer

Workflows

Specifieke workflows voor flexibele inzet van niet-cliënt gebonden tijd.

Lees meer

Koppelingen

Productiviteitsmonitor GGZ

De Productiviteitsmonitor is specifiek voor de GGZ ontwikkelt. Het geeft u als instelling meer inzicht in de productiviteit van uw behandelaren en uw teams. Een koppeling tussen uw EPD en AFAS maakt het mogelijk dat gegevens over de productiviteit van uw teams en behandelaren ontsloten wordt in AFAS. Met deze gegevens kunt u als organisatie nog meer sturen op kwaliteit, transparantie en rendement.

Lees meer over de Productiviteitsmonitor 

Workflowteller

Deze koppeling zorgt ervoor dat u nooit meer een nieuw push-bericht of een ongelezen melding over het hoofd ziet. In de rechterbovenhoek van de betreffende applicatie verschijnt een rode badge met daarin het aantal ongelezen notificaties aangegeven. Deze badges zijn in AFAS (Insite) in te richten voor:

  • Workflowtakenteller
  • Ziekmelding
  • Nieuwe loonstrook

Vraag meer informatie aan over de Workflowteller

Benieuwd naar uw verbeterpotentieel?

Maak direct een afspraak voor een persoonlijke scan

Workflows

Workflow Niet cliëntengebonden tijd

Medewerkers die eenmalig betrokken zijn bij een project of binnen de organisatie meewerken moeten de ruimte krijgen om niet cliëntgebonden te werken. Om zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan met de inzet van cliënt- en niet cliëntgebonden tijd heeft Cure4 de Workflow Niet cliëntgebonden tijd ontwikkeld.

Deze workflow biedt via de Employee Self Service (ESS) de mogelijkheid om extra niet cliëntgebonden tijd aan te vragen. Na goedkeuring wordt de aangevraagde niet cliëntgebonden tijd nauwkeurig verwerkt in de beschikbare tijd én volgens de norm in de productiviteit. Dit wordt dan ook in de productiviteitsmonitor correct verwerkt en bijgehouden. Voorkom discussies over tijdschrijfdoelen en andere cijfers en optimaliseer uw AFAS met de Workflow Niet cliëntgebonden tijd.

Wilt u hier meer informatie over ontvangen?

Overzichten

Debiteuren Opvolgsysteem

Een slim debiteuren opvolgsysteem specifiek ingericht voor de GGZ en ziekenhuiszorg.

Het opvolgen van vorderingen naar zorgverzekeraars en patiënten/cliënten op basis van de DBC systematiek vraagt om nauwkeurige dossiervoering en koppelingen met het EPD of ECD. Met ons Debiteuren Opvolgsysteem krijgt u actueel inzicht in de stand van uw vorderingen en in het verloop van uw debiteurenstand. U kunt hierdoor beter inzoomen op details zoals feedback en retour-informatie. Door geautomatiseerde signaleringen en workflows vindt er actiegericht debiteurenopvolging plaats en kunt u nog beter sturen op uitvalredenen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie?

Benieuwd naar meer mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden voor uw organisatie? Wij ondersteunen u graag bij de implementatie van uw AFAS pakket en kunnen diverse beheermogelijkheden van uw AFAS applicatie bieden.

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer