AFAS Implementatie

Dé implementatiepartner voor de zorg

De implementatie van een AFAS applicatie kan een behoorlijke impact op de interne organisatie hebben. Bepaalde procedures moeten worden aangepast en geoptimaliseerd worden. Aan de andere kant vormt dit ook meteen een uitgelezen kans om alle interne processen nog eens grondig te beoordelen. Van inkoop en relatiebeheer tot aan zorgadministratie en HRM; het is onvermijdelijk dat medewerkers te maken zullen krijgen met verandering. Transparantie, duidelijke communicatie en deskundig advies vormen voor ons de belangrijkste fundamenten voor een succesvolle implementatie.

Onze meerwaarde

Cure4 heeft naast veel expertise op het gebied van administratieve processen en kennis van wet- en regelgeving in de zorg, tevens ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van AFAS implementaties en inrichting. Onze ruime ervaring en expertise op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor uw organisatie te behalen. Deze drie fundamenten vormen de basis voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze werkwijze

Wij bieden professionele begeleiding tijdens de AFAS implementatie in uw organisatie.

Daarbij ontvangt u deskundig advies over de optimale inrichting van de processen en systemen. Het implementatietraject begint altijd met een kick-off. Hier bepaalt u samen met ons hoe een succesvolle implementatie uiteindelijk opgeleverd kan worden. Aan het eind van de kick-off is voor beide partijen via de tool SIMPLR op de klantportal inzichtelijk wat er van elkaar verwacht kan worden en hoe het traject er globaal uit gaat zien.

Innovatief

Service

Gebruiksgemak

Intake & Analyse

De implementatiefase begint altijd met een intake.

Tijdens dit gesprek wordt het inrichtingsplan gemaakt. Dit plan vormt de leidraad voor het implementatietraject en hierin is vastgelegd welke onderdelen reeds zijn ingericht en welke processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Het inrichtingsplan is altijd digitaal via de persoonlijke klantportal beschikbaar.

Bouwen & Realiseren

Na de beoordeling van het inrichtingsplan gaan we aan de slag om de besproken inrichting te realiseren.

Onze klanten worden in deze fase altijd nauw betrokken bij het inrichtingsproces. De voortgang en planning wordt altijd via de klantportal inzichtelijk gemaakt, waardoor het project van begin tot eind gemakkelijk bijgestuurd kan worden.

Testen

Testen, testen en nog eens testen.

Dit is een belangrijk onderdeel in de beoordeling van de inrichting. Wij zullen regelmatig deelopleveringen doen, zodat we tijdens de implementatie al kunnen testen. Pas als alle eventuele wijzigingen en aanpassingen naar tevredenheid zijn verwerkt, zal de eindoplevering plaatsvinden.

Opleveren & Beheren

Live gaan betekent het eind van een succesvolle implementatie.

Maar voor u en uw medewerkers als gebruikers breekt juist nu de spannendste fase van het hele traject aan. U en uw medewerkers mogen aan de slag met AFAS. Wij zullen altijd stand-by staan om de live-gang in goede banen te leiden en de nodige support bieden. Om de kwaliteit van de oplevering structureel te borgen en periodieke updates en releases soepel te laten verlopen, bieden we onze klanten de mogelijkheid om het beheer ook door ons te laten uitvoeren. Dit kan op diverse manieren.

Benieuwd naar uw verbeterpotentieel?

Maak direct een afspraak voor een persoonlijke scan

Benieuwd naar de implementatiemogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de implementatiemogelijkheden voor uw organisatie? Wij ondersteunen u graag bij de implementatie en optimalisatie van AFAS Profit in uw organisatie. Wij bieden tevens deskundige begeleiding bij specifieke herinrichting van uw processen en diverse beheermogelijkheden van uw AFAS applicatie.

Lees meer over onze optimalisatiemogelijkheden

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact