AFAS Applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is een goede applicatiebeheer van cruciaal belang om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten naar tevredenheid te laten werken.

U kunt als organisatie het applicatiebeheer van uw AFAS software zelf organiseren en faciliteren. Maar u kunt dit ook overlaten aan de AFAS experts van Cure4. Wij bieden diverse facetten van applicatiebeheer aan; van gebruikersondersteuning tot aan administratief beheer. Bij ons is het mogelijk om het applicatiebeheer modulair samen te stellen en u kunt tussentijds het beheer naar uw behoeften up- of downgraden.

Gebruikersondersteuning

Naast een goede training en instructies om op de juiste manier met de software te werken, moeten eindgebruikers ook precies weten waar ze terecht kunnen bij vragen of problemen.

Cure4 biedt een helpdesk die alle zaken in behandeling kan nemen. Vragen met hoge prioriteit worden middels een ticketportal direct opgepakt door onze experts. Daarnaast stellen wij helpfiles en een FAQ-overzicht beschikbaar, zodat u zelf snel antwoorden op vragen kunnen vinden.

Vraag meer informatie aan over Gebruiksondersteuning

Functioneel beheer

Wij ondersteunen u bij het onderhouden van de bestaande inrichting en begeleiden u bij het opstellen van een functioneel ontwerp.

Wij bieden ook een gestroomlijnd RFC-workflow (request for change), zodat de kwaliteit van uw inrichting geborgd blijft en u als systeemeigenaar het overzicht bewaakt. Uiteraard ondersteunen we u ook bij het aanmaken en onderhouden van managementrapportages en het testen en analyseren van patches, updates en releases.

Vraag meer informatie aan over Functioneel beheer

Technisch beheer

Technische beheer is net zo belangrijk als het functioneel beheer. Een mooie inrichting dient goed en naar behoren te presteren en bereikbaar te zijn zonder continu foutmeldingen te geven.

Cure4 ondersteunt u onder andere bij het realiseren van toegang tot AFAS via RDP-koppeling, installeren en monitoren van Profit Communication Center, monitoren en updaten van koppelingen, templates en apps, beoordelen van patches, updates en releases en waar nodig optimaliseren we de performance van u AFAS systeem.

Vraag meer informatie aan over Technisch beheer

Administratief beheer

Vastleggen van gegevens over de inrichting is een belangrijke succesfactor van goed applicatiebeheer. Nieuwe medewerkers en andere stakeholders binnen de organisatie moeten gemakkelijk toegang krijgen tot de kennis en informatie over de software.

Wij helpen u bij een succesvol beheer door het inzamelen, categoriseren en accorderen van wijzigingsverzoeken via de RFC-workflow, de inrichting per functionaliteit met bijbehorende keuzes en afwijkingen te documenteren en het opstellen en onderhouden van werkinstructies voor gebruikers en beheerders.

Vraag meer informatie aan over Technisch beheer

Benieuwd naar uw verbeterpotentieel?

Maak direct een afspraak voor een persoonlijke scan

Geïnteresseerd in meer diensten?

Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden voor uw AFAS software in uw organisatie? Wij ondersteunen en adviseren u graag bij de implementatie en optimalisatie van uw AFAS.


Ga direct naar :

AFAS Optimalisatie   AFAS Implementatie

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact